Lediga tjänster

Mekaniker 

Gillar du teknik och att jobba med service och starka varumärken? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker till vår auktoriserade verkstad.

Befattning: Mekaniker 

Omfattning: Heltid 100% 

Stationering: Vilhelmina 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2022-06-24 

Om företaget 

Lindblads Motor är BRP återförsäljare av Ski-doo och Lynx snöskotrar samt Can-am fyrhjulingar. Vi säljer nya och begagnade fordon, personlig utrustning, reservdelar och tillbehör. I vår auktoriserade verkstad erbjuder vi service- och reparationer av våra varumärken. Vi är en av många BRP återförsäljare i ett globalt nätverk. I dagsläget består vårt team av fyra personer. Två säljare, en mekaniker/verstadsansvarig samt en administratör.

Vi är ett familjeägt företag med bred kunskap och mycket driv som genom generationer gjort oss till en av landets äldsta skoteråterförsäljare. 

Vi erbjuder 

Hos oss får du en trygg anställning och du blir en viktig del i vårt team. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i våra produkter för att du ska utvecklas i din roll som mekaniker – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. 

Vi är just nu i en expansiv fas och det finns därför stor möjlighet för dig att vara delaktig i att påverka och utveckla vår verksamhet. 

Om tjänsten

Som mekaniker hos oss arbetar du med allt från enklare service, montering och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Du arbetar med både nya och begagnade fordon. Arbetet sker i nära samarbete med vår verkstadsansvarige Olov.

Dina kvalifikationer 

  • B-körkort är krav. Meriterande om du har hjullastarkort och/eller truckkort. 
  • Dator- och systemvana 
  • Kunskap inom el/hydraulik är meriterande
  • Meriterande om du har fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet från tidigare jobb som mekaniker 

Vi söker dig som trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning. I arbetet förekommer en hel del kundkontakt vilket innabär att du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska men även ha goda kunskper i engelska. Din personliga egenskaper är viktiga för att teamet ska fungera och du behöver alltid ha en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt. Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Låter det intressant?

Vi hoppas det!

Du ansöker till tjänsten genom att maila CV samt personligt brev till viktor@lindbladsmotor.com senast den 2022-06-24. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Viktor Lindblad, säljare, +46 73 08 11 097. 

Vi ser fram emot din ansökan!