Om företaget

Lindblads Motor är ett familjeföretag som grundades redan 1962.

  1. Startsida
  2. Om oss
  3. Om företaget

Lindblads Motor är ett familjeföretag som grundades redan 1962 av Sven-Åke Lindblad. Idag, två generationer senare, drivs företaget vidare inom samma familj.

Historien tog vid på bensinstationen Gulf i Vilhelmina där Sven-Åke med sitt entreprenörskap började intressera sig för fordonsförsäljning och att utöka sin verksamhet. Till en början såldes bilar, men när den första snöskotern kom till Sverige var Sven-Åke inte sen med beslutet att ”de där maskinerna nog kunde gå att sälja”. Nu, sextio år senare, har det inte bara visat sig vara en god affärsidé, utan blivit en livsstil.   

Sedan starten har företaget kännetecknats av en familjär stämning, där vi genom åren byggt upp en gedigen erfarenhet och eget intresse för de produkter vi säljer. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och ge dig råd som hjälper dig att fatta de bästa besluten för just dig. Behöver du hjälp efter köpet finns vi här med vår service och support.

Man på snöskoter

Sven-Åke Lindblad, grundare Lindblads Motor.

Två män i en butik

År 2022 inleddes en expansiv fas där vi utvecklade verksamheten med verkstad i egen regi och växte med uppdraget. I dagsläget är vi sju personer vi vårt team och erbjuder allt från försäljning till kundsupport och verkstadstjänster.

Hos oss finns allt du behöver för att uppleva naturen på ett tryggt och spännande sätt. Välkommen in idag och upplev skillnaden med vår inställning, kunskap och service!